ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ


18.03.2020.

Поштовани родитељи,

Новонастала ситуација је свима тешка. На ванредне околности никада не можете бити спремни, то су дани када се боримо са непознатим. Све оно што смо до сада спорадично радили дигитално и електронским путем, сада треба да постане наша и ваша свакодневица. Можемо да вам обећамо да ћемо се сви ми потрудити да садржаји које добијете на сајту наше школе, буду сажети и јасни и прилагођени самосталном раду детета. Увек се све ради у корист детета, а тако ће бити и сада. Деца неће бити оштећена оценом, али ће бити ускраћена за знање ако и ми и ви не схватимо озбиљно тренутни задатак. Потрудимо се заједно да деца у овим околностима што више науче.

Настава на даљину је термин који нас је, можда, све уплашио, али верујемо да ће страх већ након неколико дана прећи у позитивну енергију којом ћемо превазићи све тешкоће.

Начин комуникације између школе и родитеља:

- На школском сајту, на страници „ИНТЕРНЕТ НАСТАВА“ наставници ће свакодневно објављивати потребан материјал за рад ученика.

- Наставни материјал ће обухватити наставне јединице које су планиране за рад у редовним условима.

- Ученици су у обавези да преузети материјал проуче, науче лекције и уколико имају задатке, да их ураде у школким свескама, на рачунару или одштампаном наставном листићу.

- Ученици од 1. до 4. разреда урађене домаће задатке шаљу на мејл својим учитељима, док ученици од 5. до 8. разреда , домаће задатке шаљу предметним наставницима на мејл. Имејл адресе наставника, добићете од одељењског старешине.

- Учитељи и наставници ће формативно пратити и вредновати ангажовање ученика, што ће након неког времена омогућити и сумативно оцењивање.

Пратите наша упутсва, сарађујте са нама и помозите нам да дане пред нама превазиђемо на најбољи могући начин.

Чувајте здравље!

Директор

Светлана Милутиновић

СВЕ НОВОСТИ