СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЂАКА ПРВАКА


01.09.2022.

На прагу новог поглавља у њиховом животу, у коме ће игру заменити школске обавезе, осамдесет седам првака у ОШ „Ратко Митровић“ на свечаном пријему дочекале су њихове учитељице, психолог и директорка школе Светлана Милутиновић.

Поред топле добродошлице, директорка је пожелела срећан почетак школовања ђацима првацима и родитељима.

Ученици су отиском прстића украсили „Дрво генерације“, a затим имали прилику да се засладе бомбоном и да се фотографишу поред истог. Након фотографисања ученици су заједно са својим учитељицама отишли до својих учионица где су се упознали са учитељицама.

На школским клупама, дочекали су их поклони за почетак школе (качкет, балон и медењак) а осмеси на њиховим лицима говорили су да ће први улазак у учионицу најмлађи школараци сигурно дуго памтити.

На крају данашњег дана у свечаној и радосној атмосфери у холу школе, прваци су уживали у приредби коју су за њих припремили ученици четвртог и петог разреда.

Из школе су изашли весели и насмејани, пуни утисака, нестрпљиво чекајући нови дан како би поново сели у школске клупе. Утиске су поделили са својим родитељима који су подједнако били узбуђени због поласка њихове деце у школу.

Срећан почетак школовања жели вам колектив ОШ „Ратко Митровић“!

Руководилац Тима за маркетинг школе,

Даница Качавенда

Галерију слика "СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЂАКА ПРВАКА" можете погледати на нашој страници "Галерија" или ОВДЕ.

СВЕ НОВОСТИ