lutkarska radionica ...


U saradnji sa organizacijom ''Prijatelji dece'' opštine Novi Beograd, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu i Sekretarijata za obrazovanje Skupštine grada Beograda, realizovan je projekat "OTVORENA ZIMSKA ŠKOLA 2005 - VIŠE OD IGRE" čiji je koordinator i urednik projekta, gospođa Suzana Ponjavić, o čemu je bila informacija u medijima.

Glavni razlozi za relizaciju Projekta su da škole postanu mesta na kojima se deca rado okupljaju u slobodnom vremenu.
Projektom su obuhvaćena deca na nivou grada.

rad lutkarske radionice...

LUTKARSKA RADIONICA je radila u školi od 7.02. - 14.02. 2005.godine u vremenu od 10.00 do 13.30 casova. Ucestvovalo je od 37 - 40 ucenika


Voditelji radionice su bili Svetlana Radoičić, prof. likovne kulture i Jelica Šeretovski, nastavnik razredne nastave. Zamisao i projekat radionice predstavljaju njihovo autorsko delo.


14.02.2005.godine. po završetku rada radionice u školi je priredjena javna prezentacija radova nastalih tokom rada Zimske škole rada ručnog tkanja u OŠ ''Duško Radović'' kao i lutkarska predstava u izvodjenju učesnika Lutkarske radionice.Svim učesnicima su od strane ''Prijatelja dece'' opštine Novi Beograd dodeljene diplome i knjige.

Informacije o Lutkarskoj radionici su objavljene i na veoma posećenom sajtu www.zvrk.co.yu

Rad Lutkarske radionice su snimili i prikazali Decija TV i B 92 a direktno je emitovan razgovor sa decom, gospođama Suzanom Ponjavić i Svetlanom Radoičić u okviru ''Budilnika'' BK TV 15.02.2005.godine.
Članci vezani za rad Lutkarske radionice su objavljeni i u dnevnom listu ''Politika'' od 06.02.2005.god. i 15.02.2005.god.