Дан школе


19.6.2019.

Дан школе обележен је и ове школске године свечаном приредбом у којој су учествовали наши ђаци од првог до осмог разреда. Гостима су се прво представили најмлађи школарци показавши песмом своје знање о наученим словима, затим су другаци доказали да умеју да рецитују, ученици трећег разреда насмејали су публику кратким скечевима, а онда су две ученице четвртог разреда потврдиле да су виртуози на виолини и флаути.

Ученици осмог разреда представили су се публици одличним рецитацијама, међу којима је била и ауторска песма нашег највише награђиваног ученика на бројним литерарним такмичењима, Уроша Тирнанића, иначе уједно и композитора. Доброј атмосфери умногоме је допринео и школски хор, изводећи неколико песама.

Пред крај програма, в.д.директор Светлана Милутиновић поделила је дипломе најзаслужнијим осмацима, посебно похваливши овогодишњег Ученика генерације, Косту Стојановића и Спортисту генерације, Петра Стојановића. Након игре фолклора, програм је завршен песмом „Тотално друкчији од других“, коју су, заједно са хором, отпевали сви учесници програма.

У лепој атмосфери опростили смо се са још једном успешном генерацијом осмака и уз пријатно дружење прославили и овогодишњи Дан школе.

Слике можете погледати ОВДЕ

СВЕ НОВОСТИ