Пријем првака


13.9.2019.

02.09.2019. године, наша школа је организовала свечани пријем првака. Ове године смо уписали три одељења ученика првог разреда.

Свечани пријем ученика је почео у 17 часова у школском дворишту. Ђаке прваке са родитељима су дочекали директорка школе, учитељи првог разреда и психолог школе. Ученици су уживали у активностима које су приређене за њих. Директорка школе је одржала говор добродошлице, пожелела срећан почетак ученицима родитељима и учитељима. Прваци су дочекани дечијим песмама у дворишту школе где су отиском пристића украсили „Дрво генерације 2019/2020.“

Учитељи су након представљања и прозивања сваког ђака са својим ученицима ушли у учионице, а родитељи су остали на родитељском састанку са психологом и директорком.

Ученицима није силазио осмех са лица, док су уживали у представи „Алиса у земљи чуда“, коју су приредили старији другари. За то време родитељи су се упознали са учитељима на кратком родитељском састанку.

Прваци су дочекани припремљеним поклонима. Сваки ђак првак је добио балон, качкет, спортски ранац, медењак и часопис „Витез“, како би им први дан у школи остао као најлепша успомена.

Сраћан почетак школовања жели вам ОШ „Ратко Митровић“!

Слике погледајте ОВДЕ

СВЕ НОВОСТИ