Хуманитарна изложба „новогодишње честитке“ у ОШ „Рaтко Митровић“


23.12.2019.

У уторак, 17 децембра 2019 године, одржана је хуманитарна изложба у холу школе. Ученици од 1. до 6. разреда, са својим учитељима и наставницима су креирали новогодишње честитке. У свакој честитки су записане искрене жеље наших ученика. Приликом израде честитки, користили смо различите технике и мотиве, и на тај начин направили права мала уметничка дела.

Изложба је била хуманитарног карактера. У замену за честитку, ученици и родитељи су доносили школски прибор који је намењен штићеницима „Свратишта“ које се налази у непосредној близини наше школе. По један пакетић ће добити и свако одељење у нашој школи, те ће се томболом одредити коме ће припасти. На наше велико задовољство, изложби се одазвао велики број ученика и њихових родитеља и на тај начин смо обезбедили довољну количину школског прибора за планиране пакетиће.

Сви заједно смо уживали у радовима наших ученика и топлој новогодишњој атмосфери која се осећала у школском холу за време изложбе. Ученици и родитељи су са осмесима разгледали и бирали честитке, а уједно су похвалили и нови изложбени кутак школе који смо недавно направили.

Руководилац Тима за маркетинг школе,
Јована Бркљач

Слике погледајте у ГАЛЕРИЈИ

СВЕ НОВОСТИ