КРЕИРАЈМО, ПРИПРЕМАЈМО, ИСТРАЖУЈМО...


04.05.2020.

ИСТРАЖИТЕ, ПРИПРЕМИТЕ, КРЕИРАЈТЕ, ПОРУЧИТЕ....

Драги наши ученици,

Надамо се да сте уживали гледајући све фотографије ваших радова из досадашњих радионица. Хвала вам што сте нам пружили задовољство да уживамо у њима и мотивисали нас да наставимо заједничким снагама да поново маштамо.

И ове недеље смо за вас припремили нове радионице, у којима ћете уживати, као и до сада.

Били сте вредни, маштовити, заслужили сте да се засладите. Будите прави чаробњаци у кухињи и пратећи упутства учитељице Кристине Ракочевић, направите ове слатке куглице. Мало маште, састојака и вештине и права магија настаје у вашој кухињи која ће обрадовати и све ваше укућане.

Већ дуже време нисмо имали прилике да идемо на рођенданске прославе, али веома ускоро ћете се поново срести са другарима. Право је време да им направите прелепу честитку. Пажљиво пратите савете учитељице Тијане Пејчић, искористите машту и знање које имате. Направите другару или члану породице сјајн поклон у виду честитке.

Показали сте да сте маштовити и вредни. Волели бисмо да се опробате у истраживачком раду. Верујемо да се у свакоме од вас крије прави научник. Пажљиво погледајте експеримент који вам је припремила учитељица Биљана Штрбац. Нека истраживање почне!

Много нам недостају другари, баке и деке, рођаци и толико тога желимо да им кажемо, да им пошаљемо поруке пријатељства и загрљаје. Урадимо то на оригиналан начин! Учитељиа Виолета Ђурић жели да вас научи како да направите совице које могу да носе поруке. Припремите све потребно, испратите кораке и изненадите драгу особу дивном поруком коју сте припремили на овај начин.

Погледајте видео до краја, учитељица је једну поруку припремила баш за вас!

Желимо вам срећан рад! Сигурни смо да ћете нас и овај пут обрадовати интересантним радовима.

Учитељице: Кристина Ракочевић, Тијана Пејчић, Биљана Штрбац и Виолета Ђурић

Видео записе погледајте на следећим линковима:

СВЕ НОВОСТИ