ИГРАМО СЕ, КРЕАТИВНО


11.05.2020.

ИГРАМО СЕ, КРЕАТИВНО!

Драги ученици, хајде и ове недеље да наше слободно време учинимо забавним, маштовитим, веселим и заиграним. Имајући у виду како сте радили до сада, сигурни смо у то да се радујете поновном раду.

Хајде да направимо забаву за целу породицу или другаре. Замислите само шта можете да урадите од неких ствари за које сте помислили да више не можете да их искористите. Учитељица Кристина Ракочевић показује како од ЦД – а, чепа и још мало материјала направите једну од омиљених играчака – чигру. Пратите пажљиво и направите нову забаву за целу породицу. Играјте се!

Најлепше годишње доба је у току и увек уживамо у бојама и цвећу, којим је пролеће богато. Учитљица Тијана Пејчић ће показати како да направите занимљиве цветове којима можете да украсите собу, радни простор, чашу за оловке... Одлука је на вама. Мало шареног папира, маказе и лепак и цветови су ту!

Сви волимо да имамо уређен радни простор. Учитељица Биљана Штрбац ће показати како вештином савијања папира и лепљења, можете на фантастичан начин да организујете део свог школског прибора. Испратите упутства и направите занимљив организатор за оловке, бојице или фломастере. Овај сталак за оловке, може бити и сјајна идеја за поклон.

Свима нам недостаје сређивање паноа у учионици или холу наше школе. Нажалост, нисмо у прилици да их сада сређујемо. Учитељица Виолета Ђурић је осмислила како можете да додатно улепшате вашу собу, правећи дивне радове са нарцисима. Погледајте видео, припремите папир у вама најлепшим бојама и направите фантастичне слике.

Уживајте и овај пут у маштању, бојама, играјте се и останите тако вредни! Ваш рад, креативност и идеје нам дају велику мотивацију!

Учитељице Кристина Ракочевић, Тијана Пејчић, Биљана Штрбац и Виолета Ђурић

Видео записе погледајте на следећим линковима:

СВЕ НОВОСТИ