ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА „НОВОГОДИШЊЕ ЧЕСТИТКЕ“


18.12.2020.

ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА „НОВОГОДИШЊЕ ЧЕСТИТКЕ“

И ове године, у нешто другачијој организацији, са великом жељом и циљем, наша школа је организовала Хуманитарну изложбу „Новогодишње честитке“. У периоду од 7.12.2020. године до 17.12.2020. године, сваког дана су наши ученици излагали честитке у холу наше школе.

Са много љубави и пажње, ученици су уз помоћ својих учитеља креирали честике и писали новогодишње жеље. Користећи се стеченим знањима, маштом и материјалима, покушали смо да дочарамо новогодишње мотиве.

С обзиром на то да је изложба хуманитарног карактера, посетиоци изложбе су имали прилику да одаберу честитку и откупе је у замену за школски прибор. Сакупљени школски прибор и сада већ, традицонално бива припремљен за децу наше школе и децу корисникелокалногСвратишта.

На наше велико задовољство и ове године смо имали велики одзив родитеља. да Прикупили смовелики број школског прибора, чиме ћемо децу из социјално депривираних породица учинити радосним и додатно им улепшати празнике.

Хуманитарна изложба се одвијала циклично. Свакога дана је по једно одељење излагало своје честике, јер смо на тај начин поштовали епидемиолошке мере и били одговорни једни према другима. Потрудили смо се да уз срдачну и топлу новогодишњу атмосверу улепшамо ово тешко време у којем живимо.

Хвала свим родитељима и ученицима на изузетном залагању да ова акција и ове године прође веома успешно и запажено!

руководилац Тима за маркетинг,

Јована Бркљач

Фотографије " Новогодшње честитке " можете погледати на нашој страници ГАЛЕРИЈА или ОВДЕ

СВЕ НОВОСТИ