УСКРШЊИ БАЗАР


29.04.2021.

Наша школа је у понедељак, 26. априла 2021. године организовала продајну изложбу како би покренула празнични дух и да би деца кренула у сусрет Ускрсу. Чаролија се одиграла у школском дворишту. Шарени, раздрагани и весели штандови постављени су у школском дворишту и прави базар је отворен.

Креативност ученика од 1. до 4. разреда видела се у сваком производу који су ученици осмислили и направили са својим учитељима. Труд и рад деце увек створи магију. Инспирацију су деца проналазила у стиховима, причама, цртежима, али и у буђењу пролећа. Веселим бојама, насмејаним зекама, балонима, креативним предметима и својим осмесима, деца су оживела дух празника.

Поштујући све прописане мере, штандове смо раздвојили, па је шаренило базара обухватило цело двориште. Раздрагана деца су поред својих штандова нестрпљиво чекала посетиоце. Циљ им је био да измаме осмех и чују похвале за своје радове, али и да их продају, и тако неког усреће, а и зараде новац. Своју зараду ће искористити за нешто лепо и креативно, а тако ће научити и прве кораке о предузетништву.

Ускршњи базар био је повод да деца осете дух правог школског живота, да се друже и смеју, а и да покажу машту, идеје, вештину. Родитељи, родбина и комшије из нашег болка, уживали су у насмејаној атмосфери. Још једном смо показали да наша школа ужива у дечијим рукотворинама и маштовитим идејама. Покренули смо чаролију, чекамо Ускрс да уживамо са најдражима. Срећни празници!

Бојана Данчула Дејановић,

наставница српског језика

Галерију слика можете погледати на нашој страници "Галерија" или ОВДЕ

СВЕ НОВОСТИ