НАЈБОЉИ У НАШОЈ ШКОЛИ


28.06.2021.

НАЈБОЉИ У НАШОЈ ШКОЛИ

Бити најбољи је привилегија и обавеза. Није лако изборити се за највише постоље и добити титулу. Та титула је и одговорност. Успех је када га својим будућим делима оправдамо и поносно чувамо. Ми уосновним школи „Ратко Митровић“ знамо да су ове две ученице спремне да нам свима то и докажу.

Желимо да вас све упознамо са две изузетне ученице.

Ена Јанковић - „Спортиста генерације“!

Ена би вам рекла да пливање није само спорт, то је љубав, енергија, покретач и инспирација. Године напорног рада обележили су велики успеси. Медаље су се ређале, рекорди постављали, пливало се срцем за себе и свој напредак. То је нашу Ену довело до самог врха. Није себи дозвољавала просек, ни у базену, ни у школи. Увек одличан ђак и увек спремна за нове победе. Поносни смо што је пливала и за нас. Освојила је пет медаља за школу и тиме заслужено понела титулу „Спортиста генерације“.

Ена, желимо ти да пливаш ка свом циљу енергично, поштено и са много љубави! Твоја школа је поносна на тебе. Бићемо увек на трибинима да ти пружимо подршку у новим тркама!

Ирина Бокун – „Ученик генерације“

Ирина је понос генерације. Није титула показатељ ове тврдње, њена личност је доказ. Ирина нас је научила да је могуће бити савршен у свему што радиш ако то желиш и ако предано радиш. Број освојених диплома са такмичења одавно не бројимо, али бројимо све дивне речи које о њој поносно изговарају њени наставници. Специјалне дипломе из предмета добијају се на основу изузетних постигнућа, Ирина их има чак седам. Успела је да споји учење и дружење, обавезе и забаву и да буде прва. Њеним именом пише се успех, напредак, воља, снага и моћ. Титула „Ученик генерације“ додељења је најбољој.

Ирина, заслуга је твоја, а наша је част што смо ти предавали. Труди се да сваког дана будеш боља и да успех мериш својим напретком. Границе не постоје, исцртај их својим жељама и циљевима.

одељењски старешина

Бојана Данчула Дејановић

СВЕ НОВОСТИ