ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА НА ФАКУЛТЕТУ ДРАМСКИХ УМЕТНОСТИ


06.10.2021.

Дечја недеља је повод да покажемо да су нам деца увек на првом месту. Никада није тешко осмислити активности и са њима уживати. Деца су увек радо виђени гости у установама културе. Родитељ наше школе, наш велики пријатељ, прослављени глумац и уважени професор Срђан Карановић, угостио је и ове године наше ученике на Факултету драмских уметности. Среда, 6.10.2021. године, дан за уметност и дружење. Ученици од првог до четвртог разреда су са својим учитељима посетили факултет и уживали у програму припремљеном за њих.

Посета факултету је имала за циљ да ученици доживе позоришну атмосферу и уживају у представама. Организовани су у две групе уз поштовање свих епидемилошких мера.

Сам дочек и пријем били су фантастични, па су деца на прави начин доживела значај позоришта и сцене. Ученици су одгледали две представе: „Црвенкапу“ – аутора Игора Бојовића и „Успавану лепотицу“ – аутора Живомира Јоковића.

Ученици, учитељи и директорка су након представа били пуни утисака. Позориште је магија у коју поверујете. Срећни смо што стварамо добре навике. Упознали смо и познате глумце, то нам је била посебна част.

До следеће представе! Са нестрпљењем је очекујемо!

Руководилац Тима за маркетинг школе,

Маријана Вулевић

Галерију слика "ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА НА ФАКУЛТЕТУ ДРАМСКИХ УМЕТНОСТИ" можете погледати на нашој страници "Галерија" или ОВДЕ

СВЕ НОВОСТИ