ОТВОРЕНИ ДАН ШКОЛЕ


14.03.2022.

Основна школа „Ратко Митровић“ ће и ове године отворити своја врата будућим ученицима првог разреда и њиховим родитељима у среду 16. марта 2022. године у 18.00 часова.

Поштовани родитељи, отворени дан школе организујемо како бисте имали прилику да сазнате на који начин је организована настава код нас, затим продужени боравак и све ваннаставне активности. Од школског психолога можете да добијете информације о тестирању детета, а од секретара школе све о процедури уписа у први разред. Упознаћете се са учитељима који ће бити одељењске старешине будућих првака, као и са учитељима који ће радити у продуженом боравку. Приказаћемо вам часове, креативне радионице, тематске дане, спортске дане, дружење и игру пројекцијом кратког филма који представља све нас који тимски и професионално образујемо и васпитавамо наше ученике.

Имаћете прилику да се упознате и разговарате са Светланом Милутиновић, директором школе, Горданом Блажовић, психологом школе, Милком Љуштином, секретаром школе; као и учитељима будућег првог разреда.

Радујемо се вашем доласку!

Светлана Милутиновић,

директор школе

СВЕ НОВОСТИ