ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ШКОЛЕ ЗА БУДУЋЕ ПРВАКЕ


16.03.2022.

У среду, 16. марта 2022. године, традиционално у нашој школи одржана су „Отворена врата школе“ за будуће ђаке прваке и њихове родитеље.

Директорка школе Светлана Милутиновић срдачно је поздравила наше драге госте и уз добродошлицу представила школу, своје сараднике, секретара Милку Љуштину, психолога Гордану Блажовић, као и учитеље будућих првака.

Секретар Милка Љуштина детаљно је упутила родитеље о процедури уписа детета, важним датумима везаним за упис, као и потребној документацији која се прибавља у електронској форми у школи.

Психолог, Гордана Блажовић поделила је са родитељима веома корисна упутства и предлоге како је најбоље дете припремити за полазак у школу. Акценат је на развијању пажње и концентрације, као и разговор о поласку у школу и ономе што их очекује. Говорила је о наставним предметима, самом наставном процесу и свим наставним и ваннаставним активностима у којима ће ученици имати све услове за несметан рад и развој.

Родитељи и деца су затим погледали занимљив филм који представља нашу школу, начин на који радимо и резултате које постижемо, захваљијући тимском раду и уложеном труду. Задовољни родитељи су завршетак филма поздравили аплаузом.

У разговору са учитељима, родитељи су добили информације о свему што их је интересовало, везано за наставни процес, рад продуженог боравка и исхраном ученика у школи. Родитетељи су добили информацију да све активности везане за упис, наставу и остале активности могу пратити на интернет страници школе.

На крају, родитељи који већ имају старију децу у нашој школи, похвалили су све што наставници и особље у школи раде. Сматрају да школа пружа одличну педагошку и психолошку подршку ученицима.

Захваљујемо се свим родитељима и деци који су били део ове вечери и што нас указаним поверењем подстичу да будемо још бољи!

Маријана Вулевић,

Руководилавц Тима за маркетинг школе

Галерију слика "ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ШКОЛЕ ЗА БУДУЋЕ ПРВАКЕ" можете погледати на нашој страници "Галерија" или ОВДЕ

СВЕ НОВОСТИ