УСКРШЊИ БАЗАР


20.04.2022.

Киша и хладно време нису спречили родитеље, баке, деке и све оне који су се у среду 20.4.2022. године упутили у нашу школу да посете, наш традиционални Ускршњи базар.

У холу су их дочекали весели осмеси вредних и нестрпљивих ученика и њихових учитеља. Ученици су се недељама пре самог базара припремали за тај „велики дан“.

На сваком кораку хола постављени су прави продајни штандови, а саме паное школе су красили радови наших ученика на тему Ускрса. Све је одисало позитивном атмосфером уз веселу грају ученика и посетилаца.

Креативност ученика од 1. до 4. разреда изражена је у сваком производу који су ученици осмислили, а на крају спровели у дело својим вештим прстићима. Инспирацију деца проналазе у свему што их окружује. Шарени и весели радови шаљу поруку и нама одраслима да уз мало маште и боје свет може бити лепше место за живот. Циљ им је био да чују похвале, измаме осмехе и у томе су успели. Своју новчану зараду ће искористити на нивоу одељења за нешто креативно и корисно, а тако ће научити и прве кораке о предузетништву.

Из године у годину, примећујемо да смо на правом путу, јер осмеси и задовољство деце, као и посетилаца је све веће.

Уз њих растемо и ми. Задовољни чекамо празник и радујемо се новим изазовима.

Христос васкрсе, срећни празници!

Маријана Вулевић,

руководилац Тима за маркетинг

Галерију слика "УСКРШЊИ БАЗАР" можете погледати на нашој страници "Галерија" или ОВДЕ.

СВЕ НОВОСТИ