БОРИЛАЧКЕ ВЕШТИНЕ ПРОМОВИШУ ХУМАНОСТ У НАШОЈ ШКОЛИ


27.12.2022.

Сви знамо колико је важно бавити се спортом и физичком активношћу.

Тим врхунских спортиста је посетио нашу школу 27.12.2022. године како би подсетио наше ђаке зашто је важно бавити се спортом и бити физички активан, као и да промовишу хуманост, јер је телевезијска екипа „Арена спорта“ снимила прилог у којем ће се гледаоци информисати на који начин могу да помогну нашим ученицима са посебним потребама, ученику 1. разреда Филипу Радоичићу и ученици 5. разреда Николини Нанушевски.

Ученици првог разреда заједно са својим учитељима имали су ту част да се упознају са врхунским спортистима борилачких спортова попут бокса, кикбокса и теквондоа. Ђаци су уживали гледајући како спортисти изводе покрете, на који начин и како се могу одбранити од нападача, упознали су се са опремом коју спортисти користе током тренинга и такмичења и што је најважније за наше ђаке, имали су прилику да се опробају у поменутим борилачким вештинама дружећи се са спортистима.

Ђаци су били одушевљени новим познанствима као и новим искуством. Верујемо да су изашли из школе насмејани и трчећи кући испричали родитељима, бакама, декама, теткама у чему се се опробали данас.

Велико хвала на издвојеном времену и раду Тима спортиста: Николини Гајић - шампионки Србије у боксу; Николи Филиповићу - двоструком европском и светском шампиону у кикбоксу; Александру Кукољу - најбољем српском џудисти; Надици Божанић - светској шампионки у теквондоу; Стефану Хуберту - тренеру боксерске репрезентације Србије; Анастасији Николовски - вицешампионки државе у боску и Луки Шумарцу - европској бронзи у боксу у средњој категорији.

Бићемо спремни за свако следеће дружење са нашим спортистима!

У здравом телу, здрав дух!

Руководилац Тима за маркетинг школе и промоцију,

Даница Качавенда

Галерију слика „БОРИЛАЧКЕ ВЕШТИНЕ ПРОМОВИШУ ХУМАНОСТ У НАШОЈ ШКОЛИ“ можете погледати на нашој страници "Галерија" или ОВДЕ.

СВЕ НОВОСТИ